Minipajer med tångkaviar

Minipajer med tångkaviar

Pajdeg:Minipajer liten

1 dl siktat hirsmjöl (Holle hirsgröt)
0,5 dl maizena
1 dl sojamjöl
1,5 dl bovetemjöl
1 tsk salt
1 dl kokosolja
ca 0,5 dl vatten

Fyllning:

225 g Tofutti Sour supream
1 liten röd lök
100 g svart tångkaviar
1/2 kruka färsk dill
1 tsk pressad citron
Salt
Peppar

Blanda mjölerna och salt till pajskalen i en bunke. Smält kokosoljan och tillsätt till mjölet. Arbeta ihop till en deg och tillsätt vatten till lagom konsistens.Tryck ut pajdegen i stora muffinsformar och grädda i ca 15 min i 150 grader (beror på ugnen). Låt pajskalen svalna. Det går fint att göra pajskalen dagen innan.

Hacka lök och dill och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp fyllningen i pajskalen och servera kalla.