Om oss

Pernilla startade Veganlife för att avdramatisera veganismen och sprida budskapet om vegan- och miljövänliga produkter. Syftet är också att göra udda veganprodukter mer tillgängliga på den Svenska marknaden. Pernilla är utbildad näringsfysiolog och har disputerat inom toxikologi på Karolinska Institutet (inriktning tjocktarmscancer och kost). Hemsidan är en kunskapsbas om vegannutrition, träning och närliggande områden. Vi vill presentera fakta med vetenskaplig grund och reda ut felaktiga rykten som ofta sprids på nätet inom området hälsa och nutrition. From mars 2011 är Linda Friberg medförfattare på sidan.

I Veganlife webshop hittar du produkter fria från animaliska ingredienser som inte är djurtestade. Företaget strävar efter att människan, djuren och miljön ska leva i samspel.

Veganlife Sverige AB
Skogsvägen 2
137 71 Dalarö

VAT nr: SE556804509901

One Response

  1. Julia Hettinger
    Julia Hettinger · september 12, 2019 at 21:46:44 · →

    Hej!
    Fick ett presentkort ifrån er i födelsedagspresent, men jag kan av någon anledning inte skicka iväg min order såfort jag knappat in koden ifrån presentkortet? sidan med kortbetalning osv är borta och jag får inte fram någon information alls. Vad kan jag göra? vill ju kunna beställa ifrån er.
    Mvh

Leave a Reply

fyra × 1 =