Linda Friberg

Jag var 14 år när jag bestämde mig för att bli vegetarian. Då fanns inte så mycket kunskap och tanke bakom beslutet, det grundades mest på att det var modernt och trotsigt. Men ganska snart började intresset för kost och näringslära att öka. Jag läste allt jag kom över; böcker, artiklar och dokumentärer. 14 år senare började kosten successivt att bli mer och mer vegansk. Det berodde till största delen på att jag helt enkelt inte längre tyckte det var gott med mjölkprodukter, så jag valde att gå hela vägen – veganism.

Utbildning:
Hälsoutvecklare och kostrådgivare. Jobbar på Veganlife som administratör och rådgivare.

2 Responses

  1. Dennis Vega
    Dennis Vega · januari 19, 2017 at 17:06:53 · →

    Linda,

    Jag är en kille på 36 år som har satt in mig lite i det här med vegansk kost,
    vet dock inte riktigt vart hur/vad jag ska äta eller lägga upp maten på ett bra sätt.
    Vad jag menar med det är att jag tränar en hel del och undrar om man som vegan måste äta mer eller något speciellt för att bibehålla ork och annat när man är så fysiskt aktiv som jag är.
    Är detta nåt du kan hjälpa dig med?

    Mvh

    Dennis Vega

Leave a Reply

två × 2 =